Examenkandidaat? Geef je op voor het proefexamen!

Het Stijlplatform Kyokushinkai houdt op zondag 18 maart van 10.30 tot 13.30 uur weer proefexamens voor kandidaten voor 1e dan en hoger. De proefexamens vinden plaats in sportcentrum Theo Meijer Sport, Plantageweg 6 in Leusden. Let op: de sluitingsdatum voor inschrijving is zondag 4 maart.

De proefexamens zijn een goede manier voor kandidaten om zich voor te bereiden op de echte danexamens op zondag 27 mei. Ze maken kennis met bijvoorbeeld de manier waarop de examens afgenomen worden. Iedere kandidaat krijgt een advies.

Opgeven

Opgave voor de proefexamens doen kandidaten door 10 euro over te maken op rekeningnummer NL32RABO0325006903 ten name van P. Zeilstra.

Vermeld hierbij de volgende gegevens:

· Stijlplatform proefexamen ‘graad’ voor Achternaam, voornaam en geboortedatum van de kandidaat

· KBN sportschoolnummer en naam van de leraar.

Het inschrijfgeld moet vóór 11 maart zijn bijgeschreven op de rekening van het Stijlplatform. Betaling aan de zaal is niet mogelijk.