Examenkandidaat? Geef je op voor het proefexamen!

Het Stijlplatform Kyokushinkai houdt op zondag 5 november van 10.00 tot 13.30 uur weer proefexamens voor kandidaten voor 1e dan en hoger. De proefexamens vinden plaats in sportcentrum Theo Meijer Sport, Plantageweg 6 in Leusden. Let op: de sluitingsdatum voor inschrijving is zondag 20 oktober.

De proefexamens zijn een goede manier voor kandidaten om zich voor te bereiden op de echte danexamens op zondag 10 december. Ze maken kennis met bijvoorbeeld de manier waarop de examens afgenomen worden. Iedere kandidaat krijgt een advies.

Opgeven

Opgave voor de proefexamens doen kandidaten door 10 euro over te maken op rekeningnummer NL23ABNA0424280183 ten name van Stijlplatform Kyokushin.

Vermeld hierbij de volgende gegevens:

· Achternaam, voornaam en geboortedatum van de kandidaat

· KBN sportschoolnummer en naam van de leraar.

Het inschrijfgeld moet vóór 27 oktober zijn bijgeschreven op de rekening van het Stijlplatform. Betaling aan de zaal is niet mogelijk.